Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


maanantai 29. elokuuta 2011

Kesän kuulumiset!! - Behind the Scenes :)

Ja naputellaan nyt kun vauhtiin päästiin :) Eli kulissien takana on myös tapahtunut paljon kesän aikana :) heh.. Unelmatiimin tytöt ovat siis olleet monessa mukana kesällä, ja näin pyrkineet saamaan näkyvyyttä ja mainosta joukkueelle sekä seuralle. Ja tottakai sitä raahaakin on kerätty tulevaisuutta varten :) Osaamisen ala ei ole vaihtunut mihinkään eli kaikennäköisissä erilaisissa tanssitehtävissä sitä on joukkueen kesken heiluttu :)

Ensimmäisenähän kesä toi tullessaan hyviä kesäbiisejä, joista tietysti kaikkien suosikkina toimi Reggaerekka :) Dream Team Dancerssien tytöt pääsivät tanssimaan, heilumaan ja fiilistelemään hienoa kesäpäivää rekan kyydissä Reggaerekan kuvauksissa :) Kokemus oli aivan mahtava ja hyvä fiilis lopputuloksestakin hehkuu!!


























Lisäksi Dream Team Dancers on toiminut jääkiekon MM-kilpailuista tutuksi tulleen Finnish Hockey Mafian cheertanssijoina! Näitä keikkoja on tehty muutama pitkin kesää esimerkiksi Himoksen Juhannuksessa, Koskenkorva 100-vuotta festivaalleilla sekä Down by the Laiturissa!! Tämä on ollut myös hyvää treeniä kesälomalla, sillä FHM:n poikien biiseistä ei tahtia puutu ja shown kesto on 15 minuutista 25 minuuttiin :) Ja sehän mennään täysillä alusta loppuun ja välissä hypitään ja heitellään voltteja eteen ja taakse!! :) Tässä hieman kuvamateriaalia lavalta :)


                     



Heinä-elokuun vaihteessa Dream Team Dancers oli vielä mukana Teivon Kuninkuusraveissa!! Jo alkukesästä Teivon Kuninkuusraveihin kuvattiin mainos sekä tehtiin musiikkivideo mainoksessa soivaan biisiin: Kuninkuusravimagiaaaaa!!!! 3 tyttöä Dream Team Dancersseistä oli mukana E-P Mäkisen musiikkivideolla, josta selvästi tuli menestys :) Tämä video on aivan huippu hyvä ja lopputulos tuo varmasti hymyn jokaisen huulille :)





Teivon Kuninkuusravitapahtumassa oli molempina päivinä 20 000 - 30 000 ihmistä katselemassa raveja ja 4 tyttöä meistä oli nostattamassa tunnelmaa aina lähtöjen välissä. Lisäksi illan konsertissa me esiinnyimme E-P Mäkisen kanssa Laura Voutilaisen ja Eppujen välissä monituhatpäiselle yleisölle!! E-P:n kanssa keikkoja on tehty muutama vielä Kuninkuusravien ulkopuolellakin :)



GO HEVOSET!!!! :D


                     



Kaikkea kummallista ja kivaa on siis myös kesään kuulunut!! Hienoja kokemuksia kerta kaikkiaan!! Tapahtumista saa hyvää esiintymiskokemusta ja me toivommekin, että esiintymisiä poikii lisää edelleen. Jos siis tarvitset urheilullista meininkiä ja tanssijoita nostamaan energiat kattoon niin meihin voi aina olla yhteydessä!!

JA MUISTAKAA KAIKKI TYKÄTÄ MEISTÄ FACEBOOKISSA!!!
Dream Team Dancers

-Saara-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti