Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Hieman yli kuukausi kisareissuun!!! :)

Päivitellääs vähän fiiliksiä pitkästä aikaa :) Jatkossa joukkueen kisafiiliksen nostatusta ja kuulumisia varmasti vähän useammin luvassa, koska siinä blogi on toiminut loistavasti tähän mennessä!!

Kevät on tullut todella nopeasti ja alkuvuosi on vierähtänyt vauhdilla. Nyt kisareissuun on aikaa enää 33 päivää eli hieman yli kuukausi!! Alku vuoden treenit ovat muodostuneet tekniikkaharjoituksista koko joukkueen kesken sekä IASF:n eli Worldseihin lähtevän porukan sarjan teko treeneistä. Me ollaan saatu myös Tanjalta eli vanhalta joukkuelaiseltamme erittäin tarpeellista valmennusaspua, sillä Jenni ei aina pysty jakautumaan moneen paikkaan! Näin myös treenejä on hieman jaettu ja uusimpana tulleet tytöt ovat päässet paremmin mukaan lajin ominaisuuksiin, eikä heidän vai tarvitse hypätä mukaan :)

Tämän vuoden ensimmäinen kisa on osalle porukasta the Dance Worlds-kilpailu ja osalle taas ehdottomin päätavoitteemme eli EM-kilpailut! Eli osan tyttöjen kisat on jo kulman takana ja osan sitten kesällä! Päätöstä IASF:n kisoihin pohdittiin paljon, mutta niin kuin Hanna sanoin niin tarvitsihan meidän nyt lähteä tutuille konnuille eli Jenkkeihin näyttämään ohjelmaa ja kisaamaan sinne suunnitellulla sarjalla. EM-kisoihin sarjaa tullaan kuitenkin taas muokkaamaan tyylisuunnaltaan hieman erilaiseksi! SM-kisoista sarjaa on nyt muokattu kohti USA:n kisoja ehdottomasti tekniikaltaan vaikeammaksi ja niin, että tekniikkaosiot ehkä pomppaavat silmille hieman paremmin ;) Lisäksi monipuolisuutta ja kaikkia kivoja kikkoja on sarjaan tullut lisää!! Sarjan muutokset kuitenkin vievät aina aikansa ja kyllä meidän aikataulu sarjan teossa hieman myöhästyi tuttuun tapaan, mutta nyt se on kyllä jo hetken ollut valmis! HIENOA!! Nyt pyritään myös jättämään nuo viimehetken muutokset pois, sillä kohta rinnalle muodostuu jo EM-kisaohjelma. Eli muutamien viikkojen ajan tarvitsee myös kahta ohjelmaa tehdä päällekkäin :)

IASF:n kisoihin ajateltiin lähteä ilman sen suurempia paineita, mutta minkäs teet, kun kisat rupeavat lähenemään niin kyllä sitä sinne lavalle halutaan loistamaan mennä!! Eli tekemään mahdollisimman tiukka ja siisti sekä energinen kokonaisuus!! Aina se pieni kiire ja kilpailuhenkisyys sieltä puskee kisadraivia päälle ja vähitellen se sieltä kyllä on taas ruvennut löytymään ainakin eilisten treenien perusteella! Hyvää ja tiukkaa menoo oli jo havaittavissa :P Itse kyllä uskon, että kisoihin lähteminen oli oikea ratkaisu, sillä muuten kevät olisi ollut kyllä todella pitkä! Fiilikset joukkueella ovat silti hieman leppoisemmat ja rauhallisemmat kuin aiemmin ennen lähtöä, joka toivottavasti tulee myös näkymään varmuutena lavalla tuolloin hieman yli 5 viikon päästä!! Hauskaa kyllä nähdä taas mitä saadaan aikaan, koska sarjassa on kyllä potentiaalia ERITTÄIN HYVÄÄN!! Eli nyt me lähdetään reissuun nautiskelemaan noista aivan huippu kisoista ja saamaan erittäin hyvää kisakokemusta ja ehdottomasti myös lajikuntoa kohentamaan kohti tulevia EM-kisoja!! Ja eiköhän me, joku ihan kiva pikku tavotekin tulla asettamaan :)

Videolta poimittua :) Toukkarit tulossa!!

Kuntopohjaa osa joukkueesta on myös hakenut Cross Training Keskuksesta erilaisin toiminnallisin harjoittein!! Olemme ihan tulessa tästä uudesta ulottuvuudesta perusvoiman, räjähtävän voiman, liikkuvuuden yms haussa!! Täältä kaikki saavat varmasti vinkkejä omiin kestävyys- sekä voimaharjoitteihinsa, vaikka paikalle eivät pääsisikään! Katsotaan sitten jatkossa, kuinka hyvin ne hypyt lentää, kun saadaan tuo fysiikkapuolikin tarkennettua koko porukalle!!




Ei muuta kun eteenpäin täyttä höyrya samalla lumet sulattaen!!! Aurinkoisia päiviä kaikille :)

-zazza-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti