Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Dream Team Dancersien matka kohti MM-kisoja on jälleen alkanut!

Syksyn SM-karsintakilpailut ja joulukuussa pidetyt SM-kilpailut ovat onnellisesti takanapäin ja Dream Teamin kohdalta kilpailukausi sujui loistavasti. Uuden ohjelman tuominen yleisön (ja tuomarien) eteen oon aina jännittävä paikka. Saimme kuitenkin molemmissa kilpailuissa tehtyä onnistuneet suoritukset ja sen mitä lähdimme tavoittelemaankin eli seitsemännen SM-kullan sekä paikan MM-kilpailuihin Orlandoon. SM-kilpailuissa fiilis lavalla oli mieletön ja sitä muistelemalla jaksaa taas tykittää täysillä eteenpäin. Kaiken viime kauden dramatiikan ja loukkaantumisten jälkeen uskomme, että tästä alkaa onnistumisien kausi! =)

Joukkueen kokoonpanossa on tapahtunut pieniä muutoksia sitten SM-kilpailujen. Tanja, joka on Dream Teamin Dancersien pitkä-aikaisin jäsen, päätti huikean tanssi-uransa onnistuneeseen SM-kilpailuun ja siirtyy omien sanojensa mukaan "videonatsiksi". Jenna, jonka jalka murtui viime vuoden MM-kilpailuissa, kyllästyi katsomaan touhujamme sivusta ja on jälleen mukana kuvioissa! Muutama tyttö jättää MM-kilpailut tänä vuonna vällin, joten matkaan lähdetään kymmenen tytön voimin.

Treenit on aloitettu innokkaasti noin kuukausi sitten. Viime vuosiin verrattuna on mukavampaa kun on enemmän aikaa valmistautua MM-kisaan. Yksi lisä-kuukausi tuo vähän helpotusta, ja voimme (rauhassa) muokata ohjelmaa MM-sääntöjen mukaisiksi ja opetella uusia "temppuja" jenkkilään viemisiksi. Hyvään vauhtiin ollaankin jo ohjelman kanssa päästy ja ihan jännittää miltä lopputulos huhtikuussa näyttää! =) Saas nähdä mitä kaikkea se "kapellimestari-Klemola" meidän pään menoksi vielä keksii. Kilpailuihin on vielä/enää 80 päivää jäljellä. Noihin päiviin mahtuu paljon hikeä, (kyyneleitä?), hyppyjä, piruetteja, venymistä, kuvioiden pyöritystä ja hyvää fiilistä. Blogia seuraamalla pääsette mukaan seuraamaan Unelma Tiimin taivalta kohti 2011 MM-kilpailuja.Tule Huhtikuu pian! =)

-H-

1 kommentti: