Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Treenauksen motivaattorina toimi MM 2010 kisakatsomo!!!


Tänään päivällä oli jännitystä ilmassa, sillä ennen treenejä me mentiin katsomaan MM 2010 kisasuoritusta. Katsottavana oli meidän oma suoritus sekä tietysti kovien kilpakumppanien ohjelmat. Oman suorituksemme olemme nähneet hyvin sekavassa mielentilassa heti 2010 kilpasuorituksen jälkeen sekä tanssileirillä viime syksynä. Katselu kertoja ja lähempää tarkkailua ei siis ole tullut tehtyä!!



Tähän väliin voi taas kerran todeta, että tuo viime vuotinen MM-pronssi oli kyllä kovalla sisulla saavutettu. Kaiken dramatiikan, tulivuorien ja äkkilähtöjen jälkeen me todella pääsimme lavalle, ja siitähän ei dramatiikkaa puuttunut... No joka tapauksessa: HIENOA TYTÖT - se mitali taisteltiin!!!




Videota katsellessa sitä taas heräsi todellisuuteen. Tuolla lavan takana me todellakin ollaan jo 2 kk päästä ringissä fiilistelemässä, rauhoittumassa ja tsemppaamassa toisiamme ennen suoritusta. Ja sen jälkeen vihdoin ihan itse lavalla. Sanotaanko näin, että pontta omaan treenaukseen tuli taas 110%. MM 2010 kisakatsomo toimi siis erinomaisena motivaattorina MM 2011 kisasuoritukseen ja kilpailuun valmistautumiseen :) Jokainen aikoo tehdä parhaan piruettinsa ja upeimman hyppynsä tuossa kisassa ja pistää parhaan fiiliksen kehiin yhdessä, yhtenä joukkueena ja yhdenaikaisesti!!!  Energiaa, voimaa, yllätyksiä ja mitä mahtavinta meininkiä hienon koreografian sisällä ;) Tätä varten me harjoitellaan kovaa ja korkeelta seuraavat 2 kk!!! Ja sitten nähdään mistä Suomen tanssimaajoukkue on tehty :) Työtä on paljon ja valmistautumisesta tulee varmasti myös rankkaa, mutta se tiedossa ja se vie eteenpäin. Se on kuitenkin selvää, että treenausinto kasvoi nyt entisestään!

Tämän päivän bloggaukset voidaan lopettaa hyvillä mielen ja hyvien treenien jälkeen. Tämä on sitä mitä me tykätään tehdä :) Ja treeneistähän ei hauskoja hetkiä puutu :)


-Salama-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti