Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


maanantai 30. toukokuuta 2011

Jottei totuus unohtuisi!

Kohta alkaa olla kuukausi aikaa MM-kisoista ja kolme viikkoa siitä, kun saavuttiin takaisin Suomeen reissusta. Seuraava etappimme on Sloveniassa, Ljubljanassa 2-3.7.2011 käytävät Cheerleadingin EM-kilpailut. Vuosittainen kilpailukalenteri ei päästä meitä helpolla, joten taas on aika kaivaa tanssitossut kassin pohjalta ja aloittaa treenit.
Kulunut kevät on ollut todella antoisa, mutta myös henkisesti ja fyysisesti rankka. Kevään MM-projekti vei paljon aikaa sekä ajatuksia joka tytöltä ja jokainen laittoi itsestään 110 prosenttia likoon.  Heti MM-kisojen ja kotiin paluun jälkeen olikin takki melko tyhjänä ja ajatus pian koittavista EM-kisoista sai ennemminkin aikaan kylmiä väreitä kuin jippii-huudahduksia. MM-kisoista on hädin tuskin selvitty ja taas pitäisi alkaa sama rumba ja ohjelman treenaaminen. Ajatukset harhailisi jo mielellään tulevaan ohjelmaan ja uuteen treeni-kauteen…! (Ja rahatkin on loppu =)
Onneksi pieni tauko tekee hyvää. Nyt tuntuu taas kivalta alkaa treenaamaan ja innolla odotan, kun päästään tekemään ohjelmaa yhdessä maailman parhaimpien tiimikavereiden kanssa! Ja koska aikaa EM-kisoihin on vain kuukausi, on todellakin hyvä, että ohjelma on vanha tuttu, joka sujuu meiltä vaikka silmät kiinni. Toki muutamat kielletyt liikkeet on poistettava ohjelmasta ja aina jotain pientä viilausta tehdään, jotta homma pysyy mielenkiintoisena…=) Kaisa palaa kuvioihin mukaan pienen tauon jälkeen ja uusin tanssijamme Ronja tekee ensi-esiintymisensä cheer-maailmassa EM-kilpailuissa.  Joten kyllä tässä taas hommaa riittää, eli eiköhän tytöt kääritä hihat ja ryhdytään töihin. Kyllä me tää homma osataan!
Hansu =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti