Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


torstai 12. toukokuuta 2011

Koko joukkue palannut Suomen maalle ja Tampereelle :)

No niin! Täällä Suomessa sitä nyt taas ollaan suhteellisen pitkän ja erittäin antoisan matkan jälkeen. Nyt pääsee myös blogia pävittään tosissaan kun netti ei katkeile koko ajan, ja saa muutaman kuvankin ladattua :)

MM-kilpailuista oli kotiin tulijaisina tällä kertaa 5. sija. Mitallikolmikko koostui tänä vuonna seuraavista: 1. USA, 2. Japani ja 3. Meksiko. Suomen nipin napin ohitti myös Kroatia, joka on kisannut tässä liitossa pidempään. Meidän oma suoritus sujui suhteellisen hyvin ilman mitään suurempaa virhettä. Pieniä yksilövirheitä ja pientä eriaikaisuutta ehkä juuri jännityksestä johtuen oli havaittavissa. Suoritus suijui siis kuitenkin loppupeleissä hyvin ja paljon paremmin kuin edellis vuonna :) Tänä vuonna kisoissa pom-tyyliset sarjat jyräsivät selvästi! 5.sija oli varmasti koko joukkueelle pettymys, mutta tämä on urheilua ja tästä voi vaan taas sisuuntua ja lähteä etsimään ja harjoittelemaan kohti toivottua linjaa! Kisojen jälkeen shoppailulla saatiin joukkoon hieman enemmän eloa :) Mikä sitä paremmin mieltä hoitasikaan :)

Tässä linkki MM-kilpailusuoritukseemme 2011 : Team Cheer Freestyle - Team Finland

Lavalle menossa :)
 
Meidän kisaurakkamme ei päättynyt laisinkaan tuohon perjantaihin, mikä oli erittäin hyvä juttu. Viikonlopusta tiedettiin tulevan hyvin raskas ja varsinkin kun porukassa oli sairasteluja koko reissun ajan. Eli perjantain jälkeen sisuunnuttiin löytämään taas taistelutahtoa IASF:n The Dance Worlds kilpailuista :) Näissä kisoissa tunnelma on jotenkin käsin kosketeltavissa ja meillä oli erittäin hyvä fiilis päästä lavalle. Seurojen MM-kilpailuissa meidän suorituksemme sujuivat myös hyvin ja saldona oli 10. sija finaalin jälkeen. Alkukarsinnoista suoritusta vielä parantaen :) Tähän olimme erittäin tyytyväisiä!! Palkintojen jaossa, kun lavalla katseli ympärilleen, sitä ihan joutui ihan ihmettelemään kuinka kovaan seuraan oltiin päästy. Taso oli kisoissa siis päätä huimaavaa ja ideoita ja intoa tuli taas yllin kyllin omaan harjoitteluun.

MM-kilpailuista ja seurojen välisistä MM-kilpailuista me saimme paljon, vaikka tavoitteeseemme emme täysin päässeet! Parhaita anteja oli ehdottomasti kisakokemukset tuon tasoisista kilpaluista ja juuri uudet ideat joita ylös kirjailtiin kovaa tahtia kisojen jälkeen :) Upeaa oli myös Suomeen tullut MM-kulta!! Eli isot onnittelut paristuntille kultamitalista!!!

Tanssimaajoukkue ja Dream Team Dancers tahtoo kiittää kovasti kaikkia MM-kisamatkaan osallistujia tukijoita!!! Sponsoreita, apuvalmentajia ja apusilminä olleita ja kaikkia hengessä mukana olleita. Tottakai kiitokset kuuluu koko joukkueelle ja Jennille tästä kovasta työstä matkan eteen :) Ja lisäksi tietysti iso kiitos meidän omalle kisakoordinaattorille Henriikalle, joka tällä kertaa rauhallisesti ja varmasti piti aikataulut kasassa ja kannusti eteenpäin :)

Team Finland - Team Cheer Freestyle
Tässä siis raportti itse kilpailuista! Matkaan sisältyi paljon muutakin kisoihin liittyvää ja kilpailuiden jälkeiseen lomaan liittyvää. Ajattelin aloittaa tai palata vielä tuohon New Yorkin matkaan, ja lähteä siitä kohti kisoja hieman enemmän tilanteista ja fiiliksistä kertoen :) Eli jatkoa vielä seuraa :)

- Sape -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti