Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


tiistai 25. lokakuuta 2011

Asenne kohdillaan ja täyttä höyryä eteenpäin!!

Nyt taas testataan unelmatiimin naisten kovat hermot ja tottakai kova kunto :) Se on pakko myöntää, että kyllä meille tässä tohinassa pieni kiire tulee, mutta nyt tiedetään mihin tähdätään ja kaikki tekee sen eteen kovasti töitä niin treeneissä kun vapaa-ajalla.  Uudet musiikit ja liikkeet vievät mennessään ja nostavat fiiliksen kattoon aina sarjaa tehdessä!! Sarja on valmis ja erinomainen!! Nyt vaan toteutetaan se sen ansaitsemalla tavalla :) hih!! Jokainen liike tehdään täysillä ja myydään Hervannan tai Koivistonkylän koulujen kuluneille seinille tai kameran takana kököttävälle kuvaajalle :) Näin se kunto kohenee kovaa ja varmasti kohti 2,5 viikon päästä häämöttäviä SM-karsintoja :) Jännittää!!!

Tällä viikolla tehdään täysiä, täysiä ja täysiä.. nooh keskiviikoksi on suunnitteilla hieman kevyempää treeniä ja parin kanssa jokaisen liikkeen hiomista ja pienienkin epäaikaisuuksien tai käden linjojen korjausta :) Jenni viettää tämän viikon Sveitsissä, joten hyvänä valmentajana toimii ankaraakin ankarampi videokamera. Näin jokainen saa välittömän palautteen treeneistä öiseen aikaan videoita tuijottaessaan :) Taas siis eletään henkeen ja vereen cheertanssin maailmassa :)

Sunnuntain lämmittelyjä

Nyt punnitaan taas uuden sarjan muodossa Dream Team Dancersien rahkeet ja jokaisen tanssijan oma asenne!! Kova luotto itseensä on tämän homman A ja O!! Ja loppuun voi todeta, että tällaista tykitystä ei Dream Teamiltä ennen ollakaan nähty!!!!! YEAH!!!

-zazza-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti