Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


tiistai 1. marraskuuta 2011

Näin se homma etenee!

Kisakauden avaus lähestyy ja tahti treeneissä sen kuin kiihtyy. Uusi kisakausi ja uusi ohjelma tuovat tullessaan aina ylimääräistä tärinää elämään. Uutta ohjelmaa onkin tehty pitkin syksyä niin kovasti, että välillä on meinannut järki lähteä päästä. Mutta vähänkö siistiä mennä uuden ohjelman kanssa taas yleisön ja tuomarien eteen. Tavallaan sitä odottaa ihan älyttömästi, kun taas vuoden tauon jälkeen päästään kisaamaan kotimaan yleisölle. Toisaalta on semmoinen pelonsekainen "tärinäjännitysfiilis", joka varmasti kisoissa kääntyy ihan hyväksi jännitykseksi…. Tällä(kin) kertaa uudesta ohjelmasta ja musiikista tulee niin hyvät fiilikset, ettei mitään järkeä. Vielä kunto kohdilleen niin hyvä tulee. Meille taitaa sopia sellainen pieni paniikki ja kiire, jolloin kaikki saa puristettua itsestään kaiken irti.

Kokonaisen jälkimaininkeja :) Kaikki anto kaikkensa!!!
Uusia tuulia on muutenkin mahtunut Dream Teamin syksyyn. Valmentajamme Jenni hoitaa rouvan velvollisuuksia Sveitsissä aina tasaisin välein.  Vetovastuu treeneistä (ja  painavan mankan raahaamisesta) on silloin siirretty Sapelle. Näinä viikkoina on hiottu ohjelmaa ja tekniikoita kuntoon keskenämme. Suurin muutos tapahtuu kuitenkin vasta kisoissa, kun Jenni jää ensimmäistä kertaa seuraamaan kisasuoritusta lavan ulkopuolelle. En silti usko, että se pysyy siellä viivan toisella puolella… tai ainakin se repii peliverkkarinsa… kestääköhän se?... tai kestetäänkö me? Täytyy varata sille paperipussi mukaan jos se alkaa hyperventiloimaan.  Ihan outoa, mutta silti on kiva saada valmentajalta välitöntä palautetta suorituksen jälkeen.  Me luvataan ainakin pistää parasta peliin, jotta Jenni voi olla meistä ylpeä.  Ja muutenkin täytyy yrittää suoriutua hyvin, koska Jenni sano antavansa piiskaa sille joka mokaa!
Viime viikolla päästiinkin ihan tosissaan treenaamisen makuun. Luvattiin Jennille, että kun viikon päästä nähdään, niin ohjelma on ihan huippukunnossa. Sunnuntaina sitten näytettiin mitä saatiin viikon puurtamisella aikaiseksi ja kyllä Jenni ihan tyytyväiseltä vaikutti, vaikka pieniä muutoksia koreografiaan oli ilmestynyt  :) Nyt on vielä tämä ja ensi viikko tehokasta treeni-aikaa jäljellä ennen Oulun SM-karsintakisoja. Viikonloppuna on tiedossa tehotreeniä ja videokamera ja maitohapot tulevat jälleen olemaan ystäviämme. Pidetään pienimuotoinen kisoihin valmistava "leiri" ja sunnuntaina onkin seuran muiden joukkueiden kanssa pidettävä yhteinen kenraali. Näillä mennään eikä meinata!
-Hansu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti