Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


torstai 17. marraskuuta 2011

Kisakausi 2012 avattu :)

Viikonloppuna järjestettiin 2012 SM-karsinnat Ouluhallissa, ja siellä taas oli villiä vilskettä, kun kaikissa eri sarjoissa käytiin tiukkaa kisaa siitä kuka lunastaa paikan SM-kisoihin. Meidän sarjassa oli yhteensä 7 osallistujaa, joista kaikki tanssivat tiensä kohti SM-finaalia!!

Meidän kenraalisuoritus sujui aamupäivällä erinomaisesti ja se antoi varmuutta iltapäivään. Tuntui myös siltä, että sillon mennään eikä meinata. Oli siis erittäin kivaa päästä vielä uudelleen tuomarien ja yleisön eteen iltapäivällä. Kisasuorituksessa oli selkeästi enemmän jännitystä ilmassa ja muutamia yksilövirheitä tuli tekniikoissa sekä kuvioiden muodostuksessa, mutta fiilis oli ollut kaikilla kyllä kohdillaan. Olihan se nyt hienoa päästä näyttämään koko cheerkansalle, että mitä sitä ollaan saatu aikaseksi EM-kisojen jälkeen!! Kisa oli tiukka, mutta voitto suuntasi Tampereelle meidän mukana yöbussissa :) Bussimatkalla sitä tuijotettiin pääasiassa videoita vuorotellen, ja muutamia muutosideoita lähti heti muodostumaan. Noin kisasuorituksen jälkeen sitä aina näkee vielä paremmin sarjan kokonaisuutena. Mikä toimii erinomaisesti ja mikä ei täysin loksahda kohdilleen :) Kehitystä on kyllä joukkueessa tapahtunut ja selkeästi kesän loikkatreenit ovat olleet poikaa..niin kuin syksyn venyttelytkin :) Sillä hypyt nousi ja suhteellisen hyvin ne jalatkin aukesivat hypyissä koko joukkueen kesken. Sarja on nyt sellainen, että vielä pienimmätkin eriaikaisuudet pom-tekniikoissa sekä muissa tekniikoissa pitää karsia pois ja viimeistely on päivän sana :) Itse tykkäämme todella paljon nyt sarjastamme ja sarjassa näkyy se, kuinka nyt on panostettu pom-tekniikkaan. Jonkin verran muutosta tulee SM-kilpailuihin ja ne muutokset pyritään tekemään täysin tällä viikolla, jotta kunnon kohottamiseen saadaan keskittyä seuraavat 3 viikkoa. SM-kilpailuihin saamme myös viimein laittaa päällemme uudet kilpailuasut uusien huiskien saavuttua :) JEEE!!! Tyyli tuo varmasti sarjaan vielä lisää näyttävyyttä!!



Parannettavaa siis jäi vielä paljon SM-karsinnoista. Mutta niin sen pitää ollakin :) SM-kisoissa pyrimme nostamaan fiiliksen kattoon!! Ja väliaika treenataan täysillä, sillä tältä jengiltä ei motivaatiota ole koskaan puuttunut!! WE WILL WE WILL ROCK YOU!!!! Ei muuta kun täyttä höyryä eteenpäin :D

 -z-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti