Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


maanantai 23. huhtikuuta 2012

AMERIKKAAN UNELMATIIMI LIITÄÄ!!!

Puku - check, pomit - check, bikinit - check :D
Pakkaukset on viime metreillä ja bussi lähtee Tampereen linja-autoasemalta tänä yönä kohta Helsinki - Vantaan lentokenttää. Huomenna aamulla sitten tiimii lähtee liitään Lontoon kautta Orlandoon :)

Eilen oli viimenen veto Suomen maalla kenraalin muodossa :) Meitä tuli kattoon sankoin joukoin väkee!! Ja se loi kyllä porukkaan hyvää fiilistä!! Tuki on aina tärkeetä..ja tällä kertaa se tuntu todella hyvältä <3Iso kiitos ja kumarrus kaikille tsemppaajille!! Kenraali sujui eilen mainiosti! Meno oli tiukkaa ja sen huomas myös kropassa, että kaikki anto kaikkensa. Moni sanokin että ei muista, koska suoritus ois noin paljoo hapottanu :) Videolta happoja ei onneks samaan malliin näkyny kun tuntu!! HEH!! Ja sehän on tärkeintä se!! Happo-emäs tasapainoo voidaan sitten tasottaa kisojen jälkeen yhdessä meidän omassa unelmatiimin talossa :) Tottakai aina pientä korjattavaa videolta löytyy ja kaikki osaa kurkata ja pistää mieleen omat viime hetken "tsemppauskohtansa"!!

Nyt ei muuta kun kamat kokoon ja asenne kohdilleen!! Päästetään oikeen kunnolla irti Orlandossa ja lähdetään esiintyyn suoraan sydämestä <3 Nyt ei jännitetä liikaa ja ei oteta paineita vaan lähdetään lovettaan meidän sarjaa ja tiimiä!! Nautitaan tilanteesta kaikin mahdollisin tavoin ja saadaan taas varmasti yks parhaista kisakokemuksista aikaan!!!

PS. Kauden päätavoitetta unohtamatta :) Jätetään myös paljon treeni-intoo Suomeen jäävälle osalle joukkueesta!! Sitten kun tullaan takasin niin lähtee kuviot taas pyöriin kovaa vauhtia kohti Italiaa!! Ei muuta kun täysillä ja tehokkaasti :) Kyl te tiiätte!!

<3:llä Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti