Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


maanantai 4. kesäkuuta 2012

RUMPA PYÖRII TAAS VAUHDILLA

Moikka vaan kaikille!!

Jokavuotisen luokkaretken jälkeen ei vielä blogin sana-arkkua ollakaan aukastu :) Mutta nyt tuli pieni väli tulla kirjotteleen taas kuulumisia!! Meidän retki Orlandoon ja Clearwateriin sujui erinomaisesti!! Ollaan todella tyytyväisiä siihen päätökseen, että kisoihin lähdettiin porukalla. Itse kisa sujui ihan suhteellisen hyvin, mutta myös pieniä virheitä mukaan mahtui! Fiilis kuitenkin kruunasi tuon kilpailun ja henki lavalle mentäessä oli myös hyvin luottavainen ja rauhallinen. Suomessa ollaan jo kohta oltu kuukauden päivät ja toinen tiukka kuukausi häämöttää vielä edessä ennen meidän kauden päätapahtumaa!! Eli reissuun on jo kohta lähtö uudelleen :) Keskitytään siis tulevaan.. ja mennyttä matkaa ja upeeta reissua pääsee toivottavasti viimeistään tämän viikon aikana kurkkaan kuvien muodossa meidän facebook-sivuilta!! -> Dream Team Dancers -facebook



EM-sarja on ihan hyvässä vaiheessa ajankohtaan ja aikaisempiin EM-kisoihin nähden eli sarja ja musiikki on ollut jo hetken aikaa valmiina. Vähitellen myös joka kohta ja kuvien pyöritys rupeaa löytymään mielen perukoilta, kun sarjaa jauhetaan eteenpäin :) Kisassa tullaan näkemään tanssijoita uudemmasta ja vähän vanhemmastakin päästä ;) Niin että saadaan vähän isompi joukkue lavalle :) EM-kisasarjaa on ollut kyllä taas kiva tehdä tuon jenkki-pom-tykityksen jälkeen eli tanssillisempaa taiteilua luvassa :) Tiukkuutta silti unohtamatta :) Tuleva kuukausi reenataan kovaa ja kauden lopun lähestyessä myös kuminauhaa on hyvä löytyä treenilaukusta :) Nyt painetaan täysillä viimenen kuukausi ja katsotaan sitten miten kesäloma alkaa :D Viimesen kuukauden aikana ehdottoman tärkeässä asemassa olisi löytää tuo tietty varmuus ja luottamus itseensä ja koko joukkueeseen nyt kun jengikin on kasvanut jonkun verran!! Sillon sitä taas pystyisi nauttimaan täysin rinnoin Riccionen lavalle pääsystä!! Tähän siis pyritään jokainen :)

Ennen EM-kisoja on myös yksi pikku välietappi osalla porukasta eli niillä, jotka hakivat tulevan vuoden tanssimaajoukkueeseen. Karsinnat järjestetään tulevana viikonloppuna Tampereella ja sinne osa meistä on lähdössä tanssahtelemaan. Koutsimme Koskelahan on jo tanssimaajoukkueen toiseksi valmentajaksi valittu!!! Tämän jälkeen taas ensivuoden suunnitelmat rupeavat meille selkiytymään!! Katsotaan siis mitä jatko tuo tullessaan!!




Luokkaretki nyt ohi on
matka tuo oli verraton!
Nyt yhdessä mennään eteenpäin
kohti Italiaa me reenataan näin
Viimenen puristus nyt annetaan
ja kaikki tietää mitä tavotellaan!!

HAHHAH!! Näihin sanoihin ja tunnelmiin :)

-zalama-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti