Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


tiistai 26. kesäkuuta 2012

Pääpäivä ja viimeinen rutistus häämöttää edessä!!

Purista purista!! Viimeisen tämän kauden rutistuksen osa 1 takana ja pääosa edessä!! Viimeinen kilpailuja edeltävä viikko starttasi käyntiin juhanushumujen jälkeen täysillä tehoilla! Eilen paukutettiin heti kenraali kehiin Dream Teamin Wildcats stuntti porukan kanssa!! Kenraalia oli katsomassa oikeen mukavan kokoinen porukka ja päästiin esiintymään uudella kasvaneella joukolla ja sarjalla taas yleisön eteen!! Kenraali sujui hyvin ja juhannuksen esiintymiset tai grillimakkarat olivat selvästi toimineet ihan palauttavina juhannusta edeltäneen erittäin kovan treeniviikon jälkeen :) heh.. Kaikki korjaukset ja omat tarkennuksen paikat sieltä rupeavat viimein iskostumaan lihasmuistiin niin, että joka kohtaa ei enää tarvi miettiä vaan nyt saa antaa mennä vaan!! Ollaan taas taiottu ihmeitä aikaan muutamassa viikossa ja paketti on hyvin kasassa!! Kunhan muistetaan ne muutamat kohdat :) Eiköstä vaan :) Sarjasta löytyy niiiiiiiiiiin fiilisteltäviä kohtia ja musiikkeja, että on kyllä hienoa mennä näyttämään ne Italiaan asti :) Samalla jatketaan ja palataan vähän viime vuoden EM-yleisön kohinointiin ja koitetaan saada se fiilis nousemaan samalla tavalla kattoon!!

Nyt pitää olla varma omasta tekemisestään ja taidoistaan ja luottaa koko jengiin ja itseensä!! Sillon voidaan saada onnistumisia aikaan!! Saa nähdä millainen tyyli jyrää tänä vuonna EM-kisoissa, mutta me lähetään nyt Dream Teamin tyylillä matkaan taistelemaan :)

Porukka saapuu Italiaan hieman pudotellen, mutta kaikki ovat paikalla torstaina päivästä! Perjantaiaamuna meillä olisi luvassa treenit ja lauantaina sitten avajaiset! Itse kisapäivä on sunnuntaina. Sään puolesta tankkauksesta pitää huolehtia, sillä tällä hetkellä asteita olisi luvassa + 37 tuolle kisapäivälle!! Hiki siis tulee virtaamaan ennen ja jälkeen suorituksen :) Kenraalisuoritus meillä on 10.24 ja itse kisasuoritus 13.24 sunnuntaina!! Tällöin siis peukut ja varpaat pystyyn kisakatsomoissa!!

Vielä olisi edessä pakkailua ja yhdet treenit Suomen maassa :) Sitten lähdetään Riccionen auringon alle!! Ja mitä reissussa on luvassa - TAISTELUA, UNELMIEN TAVOITTELUA, TIUKKUUTTA,  TAITURUUTTA, TUNTEIKKUUTTA, VIIMEISTELTYÄ TEKEMISTÄ JA LEVEIMPÄÄ HYMYÄ IKINÄ :) MAHTAVAA MEININKIÄ JA HULVATONTA SEURAA UNOHTAMATTA!!!

Muistetaan siis toteuttaa nuo kaikki ja se mistä Dream Teamin naiset on tehty!! Ne on tehty kovasta tarmosta, yhteen hiotusta jengistä, erittäin mukaansa tempaavasta esiintymisestä ja energiasta!! Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta!!! KYLLÄ!! Tulevaisuus tuo tullessaan osalle uusia tuulia, joten nyt nautitaan näistä hetkistä ja tehdään ehdottomasti parhaamme!

Näillä eväillä ja tunnelmilla suuntaa Unelmatiimin naiset lentoon ja katsotaan sitten tuleeko millaisia tuliaisia :)

 -Saara-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti