Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


maanantai 18. huhtikuuta 2011

Homma huiskissa, onko huiskat hukassa?

No ei ole, vaan ainakin nämä meidän uudet huiskat voi hyvin ja ehkä vielä hieman paksusti. Trimmailtiin uusia huiskia kisakuntoon ja vieläkin osalla jäi hieman nyrhittävää. Vanhat huiskat olikin jo aika kulahtaneet ja päätettiinkin pitää näitä uusia pelkästään kisahuiskina, josko ne pysyisi vähän paremmassa kunnossa. Laitettiin ennen sunnuntain treenejä myös studio pystyyn ja käytiin porukalla katselemassa treeneissä kuvattuja pätkiä ja fiilisteltiin myös viime vuonna samaan aikaan kuvattuja otoksia. Kyllä vanhoista pätkistä taas huomasi, että kehitystä viime vuodesta on tapahtunut, joten hyvillä mielin voidaan lähteä MM-kisoihin.


Meininki treeneissä alkaa olla aika hulvatonta, kun kaikki on jo niin täpinöissään lähestyvästä kisa-matkasta. Millään ei enää jaksettaisi vääntää kokonaisia Kaisalle ja videokameralle, vaan kaikki tahtoisi jo kisoihin ja näyttämään koko maailmalle mitä me ollaan saatu aikaiseksi! =) Onneks helpotusta esiintymisvimmaan tuo keskiviikon lehdistötilaisuus ja torstaina pidettävä kenraali, jolloin päästään esiintymään ihan yleisölle. Tulee vähän ekstra-meininkiä, kun laitetaan kisavermeet päälle, tukat nutturalle ja punaa huuliin. Torstain kenraalin jälkeen seuraavat koko joukkueen treenit onkin aurinkoisessa Orlandossa! Perjantaina 29.4.2011 on Kansainvälinen tanssin päivä. Se sattuu myös olemaan meidän kisapäivä, joten me siis todellakin juhlistetaan tätä tärkeää päivää laittamalla jalalla koreasti siellä kisalavalla!

Nyt täytyy vaan pitää pää kylmänä ja keskittyä vielä tämä viimeinen treeni-viikko. Nämä viimeiset kokonaiset on tärkeitä ja antaa hyvää harjoitusta itse kisasuoritukseen.

-Hansu se täällä fiilistelee-

Ps. Mä olen tehnyt henkilökohtaisen sopimuksen kaikkien tulivuorien kanssa ja ne on lupautunut olemaan ihan hissukseen koko seuraavan kuukauden! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti