Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


maanantai 18. huhtikuuta 2011

Näin sitä mentiin viime vuonna :)

Lähtöön jäljellä enää 3 päivää!! Esiintymiset vielä edessä eli keskiviikkona lehdistötilaisuus ja torstaina kenraali. Fiilis mitä mahtavin!! Ja lisää kisanälkää tulee kun katselee viime vuoden kuvia ja suoritusta :) Tässä blogiinkin vähän näytille, kuinka viime vuonna MM-kisoissa mentiin :)


TEAM FINLAND - CHEER FREESTYLE


Kisasuoritus käynnissä
Jenna lentää :)




ILMEELLÄ!!!







Kaikki yhes koos :)



Komeesti MM-pronssit kaulassa :)

Viime vuonna me osallistuttiin myös IASF:n kilpailuihin, mutta silloin International Open Hip Hop sarjaan :) Tästä on kyllä hauskoja muistoja ja vedet tulee vieläkin silmistä kun kattoo läpi ne 1000 kuvaa, jotka sarjan aikana on napsittu. Likat irrotteli oikeen kunnolla ja pisti meneen nimittäin fiiliksellä!! Huh huh :D Tästäkin kisasta ja sarjasta me ollaan kyllä opittu paljon!!

The Dance Worlds



Meidän harrikka :)
Kovaa ja korkeelta!!


Kyllä näistä kuvista taas fiilistä irtoo. Nyt vaan haluaisi esiintyä ja esiintyä :) Noh enää joutuu keskiviikkoon asti odottamaan :) Viikonloppuna me päästiin koittamaan jo tanssimattoo..ja mukavaltahan se tuntu! Pito on parempi hypyissä ja piruetit pyörii silti hyvin :) Tuli jo sellanen fiilis, kun aurinko paisto ja salissa hiki virtas, et oltais jo reissussa treenaamassa :) Sunnuntaina tehtiin vika kokonainen ennen esiintymisiä. Tai kyllä me jo Kaisalle esiinnyttiin :) Saatiin myös hyvä neuvo matkaa varten  :) Eli suorituksen aikana pään sisällä pitää muistaa pitää itsensä ja ajatukset koossa, vaikka fiilistä tulee hurjasti mukaan :) Rauha ja ei hätiköintejä. Lauseen muodossa :

Lämmin sydän ja kylmä pää!!  :D

- Saara-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti