Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


torstai 21. huhtikuuta 2011

TEAM FINLAND - Tanssimaajoukkue valmiina taistoon!!

Eilen keskiviikkona sitä tehtiin sitten ensimmäinen esiintyminen yleisölle ja myös lehdistölle. Oikeen mukavana yllätyksenä Aamulehti saapui paikalle, ja tänään Aamulehden urheilusivuilla komeili tanssimaajoukkueesta juttu C-hyppy kuvan kera :) Tampere Areenalle saapui yleisöä meidän odotuksiin nähden mukavasti, sillä tiedossa oli, että päiväsaikaan moni ei pääse paikalle. Oli ihana päästä esiintymään, ja nähdä taas ilmeille nauravia kasvoja yleisössä :) heh!! Se fiilis on ihan parasta, kun saa hymyn jonkun katsojan huulille :) Pientä jännitystä oli ilmassa ennen esitystä ja hieman esityksen aikana. Moni sanoi, että sitä pääsi vauhtiin niin kun ohjelman mukana!! Mutta MM-kisoissa sitä ollaan jo vauhdissa kun juostaan lavalle!! Eiköstä vaan?! :)Lehdistötilaisuus sujui kokonaisuudessaan oikeen mukavasti ja MM-kisaohjelman esitys meni hyvin!! Tänään on vielä kenraaliesitys Etelä-Hervannan koululla noin klo 19.50. Ja tänään pistetään vielä energiat kattoon ennen lähtöä!!

Eilen oli hyvä päästä esiintymään jossain muussa salissa kuin omassa treenisalissa, sillä silloin kuviota testataan. Muutamassa kohdassa on vielä parannettavan varaa, mutta ne on nyt hyvä tarkentaa!! Kuviot esittävät erittäin tärkeää osaa MM-kilpailuissa yleisen ilmeen onnistumiseen. Lisäksi MM-kisoissa ei ole kenraalia, jolla pääsisi lavan ja kuviot testaamaan. MM-kilpailuissa vaan juostaan lavalle ja tilaisuus näyttää taitonsa on heti ja siinä!! Tuo hetki rupeaa olemaan käsin kosketeltavissa. JA SE ON HIENOA SE!! Näistä hetkistä pitää nauttia!! Eilen lehdistötilaisuuden jälkeen saatiin myös erinomaista palautetta ohjelmasta ja niistä kohdista mihin voisi vielä pistää lisäpanostusta joukkueelta!!


TEAM FINLAND - Tanssimaajoukkue yhtenevissä asuissaan :)

Tässä vaiheessa voisi sanoa sellaisia terveisiä, että TEAM FINLAND rupeaa olemaan lähtökuopissa ja VALMIINA TAISTOON!!! Saa nähdä mitä kolmas kerta sanoo?? Joukkueella itsellään on hyvä ja varma fiilis! Sarja on paremmassa kunnossa kuin koskaan ennen eli eteenpäin on menty niin kun pitääkin. Paikan päällä ja kisoissa selviää mihin rahkeet riittävät maailman kovimpien joukkueiden seurassa! Täältä lähdetään näyttämään Pohjolan meininki tulisin sydämin ja kylmällä päällä :)

Lehdistötilaisuuden jälkeen otettuja kuvia :)


Pitäis olla pituusjärjestys :) heh
Meno mitä mahtavin :)
Taistelutahtoo!!

Tää on kyllä täysin kielletty aihe..ei tässä vaiheessa voi enää ajatellakaan, mutta pakko mainita. Eli nyt vaan toivotaan, että saadaan koko Suomen maajoukkuekaarti paikan päälle edustamaan ylpeänä maatamme Cheerleadingin MM-kilpailuissa 2011!!! HYVÄ SUOMI!!

Seuraava päivitys tulee jo mahdollisesti reissun päältä, sillä blogivastaavat ovat niiden joukossa, jotka lähtee matkaan jo huomenna perjantaina! Kapteeni Klemola ja Jutta sitten liittyvät seuraamme pääsiäisen jälkeen tiistaina. Tällöin on koko joukkue kisakaupungissa - ORLANDOSSA :) Blogia seuraamalla pääset mukaan meidän 2011 MM-kisamatkan käänteisiin !!

-Sassa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti