Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


perjantai 8. huhtikuuta 2011

Rytmejä treeneistä :)

Tiistain treeneissä lämmiteltiin rytmien maailmassa vähän fiilistellen ja irrotellen :) Ja tottakai mää menin mukana kameran kanssa...eli tässä pientä videopätkää, kun Klemola pistää likat liikkuun afron rytmeihin :)

 
Tää toi oikeen hyvää vaihtelua sarjan tekoon ja samalla tuli oikeen kunnolla lämmin :) Hyvää kehonhallintaa ja kehonosien irrottelua :) Oli ihan huippua!!!


Tällä viikolla treenattiin myös kisaohjelmaa ja kuntoo kokonaisten ja puolikkaiden merkeissä! Kokonaisessa ja puolikkaissa jo hopin nostokin rupes onnistuun, ja lavalta saatiin palautetta, että oli kuulemma tiukimpia käsiä tähän astisista vedoista!! Tasonvaihteluihin vielä lisää volyymia sekä jalkoihin vielä lisää voimaa liikkeissä ja ponnistuksissa, saadaan ne hypyt ja jalat nouseen korkeuksiinsa :) Huomenna on tulossa oikeen kivat treenit, sillä nyt mietitään yhteisiä ilmeitä ja esittämistä, tunnetiloja ja sitä kuinka isoina nää kaikki pitää tehdä, koska tuomarit on MM-kisoissa aikas kaukana  :) Ja uskoisin, että sunnuntain treeneissä sitten taas mennään täysillä :)


-sassa se tässä taas :) -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti