Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


maanantai 11. huhtikuuta 2011

Ilmeitä ja tunnetiloja!

Lauantain aamutreeneissä vähän fiilisteltiin ja käytiin läpi ohjelmaan sopivia ilmeitä ja tunnetiloja. Kisaohjelma sisältää todella eri tyylisiä musiikkeja, ja tunnelma vaihtuu toiseen hyvinkin äkkiä. Siksi onkin tärkeää myös saada itselle musiikin mukainen fiilis ja opetella välittämään se myös yleisölle ja tuomareille. Jenkeissä tuomaripaneeli on vielä kauempana kisalavasta kuin suomessa, joten siellä ei pelkällä  vienolla hymyllä vakuuteta tuomareita. Yleisö taas on ihan lavan edessä, lähes käsin kosketeltavissa, mikä kyllä lisää fiilistä ja antaa ylimääräistä tsemppiä esiintymiseen. Kun meidän joukkue pääsee lavalle, niin joka tyttö vaipuu omaan tunne-maailmaansa ja kyllä huulille automaattisesti tulee hymy. Sen verran kokeneita esiintyjiä on porukassa mukana ja tietysti kaikki nauttii esiintymisestä. Parhaimmat naurut saadaankin aina, kun katsellaan ohjelman aikana otettuja valokuvia…”Mistä noi ilmeet oikeen tulee? ”=)
Nyt kun ohjelma on jo tuttu ja samat musiikit soineet korvissa pitkään, sortuu helposti vain suorittamaan ohjelmaa "tunteettomasti" läpi. Lauantaina mietittiin millainen fiilis mistäkin kohdasta pitäisi välittyä ja sitä varten sovittiin myös muutama yhteinen ilme, jotta tietty fiilis korostuu entisestään. Tulipa taas uutta puhtia treeniin ja hyvä fiilis koko ohjelmasta. Meillä on kyllä kiva ohjelma!
Treeneissä hymyileminen ja esiintyminen voi tuntua tosi väkinäiseltä, kun yleisönä on joku tuttuakin tutumpi tyyppi tai pahimmillaan tyhjä katsomo.  Silti esiintymistä on syytä harjoitella, jotta se kilpailutilanteessa ja pahimmassakin jännityksessä tulisi luonnostaan. Hymyileminen auttaa myös jaksamaan ohjelmaa läpi paremmin. Helpottaa kummasti kun puolessa välissä kokonaista, maitohappojen puskiessa päälle, vääntää väkisin hymyn naamalle ja vähän huijaa itseään toteamalla, että ”kylläpä mä jaksan hyvin!” Toimii! =D Huhhuh, tässähän alkaa jo varpaita poltella ja mieli tahtoo sinne lavalle näyttämään sitä fiilistä.
Lauantain aamufiilistelyt.
Sunnuntain treeneissä kuultiin legendaariset sanat, kun käytiin läpi uusi kuviomuutos ja pari vaihdettua käsiliikettä. Jenni totesi, että ”tämän jälkeen ei enää muuteta mitään, tää oli viimeinen muutos.” Yleensä nämä sanat kuullaan muutamaan kertaan, joten saas nähdä! =D  
Tämä viikko onkin viimeinen normaali treeni-viikko ennen lähtöä. Päästään mahdollisesti myös kokeilemaan tanssimattoa, mikä on alustana myös MM-kisoissa. Se oliskin huippu juttu, sillä alusta on hieman tahmeampi kuin koulujen liukkaat parketit, joihin ollaan totuttu. Kiva päästä testaamaan miltä se meno mustalla matolla tuntuu ja nähdään miten pyörälle päät ja kuviot menee kun ei olekaan niitä viivoja lattiassa. Viimeiselle viikolle ennen lähtöä onkin sovittuna lehdistötilaisuus ja kenraali. Mutta mennään viikko ja treenit kerrallaan, vaikka ajatukset jo harhaileekin edelle!
-Hanna-

Saatiin Crocsilta kivat tiimi-kengät reissuun. Kyllä näillä kelpaa tallustella Ameriikan maalla =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti