Tervetuloa Dream Team Dancerssien blogiin!! Täällä pääset tutustumaan meihin ja seuraamaan Dream Team Dancerssien
harjoittelua ja kisoihin valmistautumista!!


maanantai 4. huhtikuuta 2011

Nyt sitä kuulusaa meininkiä :)

Muutamat pitkät sunnuntain treenit on nyt takana isoissa saleissa näyttävyyttä hakien. Viime ja sitä edellisenä sunnuntaina me pidettiin 3-4 tunnin treenit ja katsottiin tarkasti kuviot kuntoon. Nyt viime sunnuntaina me otettiin myös cheer-tanssimaajoukkueen kuva SCL:lle ja tietty meille. Kisapuvut piti siis jo kaivaa kaapista ja tarkastaa sukkahousujen ja kisatossujen kunto. Pientä jännitystä oli ainakin itsellä ilmassa, kun aamusella laittoi meikkiä ja tukkaa kuntoon ja pakkaili kisapuvut ym mukaan :)  Ja tästä tulikin treeneissä mieleen, että kisakampaus pitäisi tosiaan vielä suunnitella :)

Team Finland - Cheerdance

Treeneissä me ollaan menty kolmasosia, puolikkaita ja kokonaisia pätkiä MM-kisaohjelmasta. Kuntoa on jo vähitellen ja aika huomaamattakin tullut lisää!! Nyt ei tunnu enää yhtään niin pahalta, kun pari viikkoa sitten, vaikka kyllähän se nyt aina tuntuu..tottakai!!! heh :) Ohjelma kuitenkin rupee olemaan siinä kunnossa, että viimeisetkin muutokset on vähitellen tehty ja paketti rupee olemaan täysin kasassa. Noh katsotaan nyt vielä..jos jotakin..:) Viime viikolla oli myös vähän harmeja ilmassa, sillä muutama selkä kipuili tietyistä liikkeistä ja kaatumisista johtuen. Nyt on saatu lihaskrampit suht hyvin hoidettua, onhan meillä joukkueessa 3 fysioterapeuttia, 1 fysioterapeuttiopiskelija ja sit 2 lääkäriopiskelijaa ja pari sairaanhoitajaa. Ei siinä kauaa kuulkaa vierähdä, että kivut kaikkoo!! ;)

Noh nyt on lähtöön alle 20 päivää ja kisaohjelman vois sanoo jo olevan suhteellisen hyvässä kunnossa. Nyt tarvii vaan treeneissä antaa aina kaikkensa ja tehdä täysillä alusta loppuun. Harjotella oikeen kunnolla sitä maitohappoja vastaan taistelua!! Tiukkaa menoo ja nyt sit vähitellen sitä kuulusaa meininkiä!! Siitä se ilo aina irtoo!! Viime sunnuntaina saatiin yleisöltä eli meidän apusilmiltä vähän palautetta tosta ilmeestä ja fiiliksestä. Jotenkin se on vielä uupunut, kun ohjelmassa tapahtuu ja paljon, tuntuu ettei sais hetkeksikään herpaantua :) Noh sen jälkeen annettiinkin mennä fiiliksen viemänä ja hyvinhän se suju. Kyllä ne liikkeet jo lihasmuistissa rupee oleen. Herpaantua ei joo kyllä silti saa, mutta paljon paremmin sitä jakso, kun pisti kunnon shown pystyyn :) Vielä tarvii kyllä lisätä, että joka treeni ei tuu oleen kova treeni jatkossa. Kropalle pitää antaa myös aikaa palautua tässä vaiheessa!! Hyppyjä ja ponnistusvoimaa ja tekniikkaa tullaan myös varmasti vielä treenaan.

Tässä Tiina näyttää mallia Herkieen!!

SCL:n haastattelussa kysyttiin parhaita ja pahimpia treenihetkiä kevään ajalta. Siihen vastatessani totesin, että nyt kaikilla joukkueen jäsenillä on kilpailuja suhteellisen paljon takana ja tänä vuonna kaikki tuntuu jotenkin uskovan siihen oman kunnon kohenemiseen ja varmuuden tunteeseen enemmän - kyllä se sieltä tulee, kyllä se on aina tullut!! Ja näinhän se on! Tästä on tullut selvästi vähemmän stressiä kuin aiemmin! Nyt pitää kuitenkin olla parhaassa terässä IKINÄ!! Se on meidän tavoite :)
Reissuun on kyllä vielä asioita hoidettavana ja paljon. Tärkeimmät eli lennot, autot ja treenisalit yms pitäisi kuitenkin olla kunnossa!! Töissä ei oikeen enää jaksaisi käydä.. kun ajatukset ei siellä enää oikeen kasassa pysy :) Kaikki kohdentuu kohti Orlandoa ja kohtahan sinne jo LIIDETÄÄN... ja mitä me sitten tehään?? No yhen meille tutun räpin sanoin.. ME JYRÄTÄÄN!! Eli siis herätellään jo vähän sitä asennetta mukaan :)

-Sape-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti